"Esimesel poolajal suutsime Serbiale näidata, et me oskame ka jalgpalli mängida. Meil tekkisid omad poolvõimalused ning läbi õnne oleks võinud ühe ära lüüa. Teisel poolajal vajusime liiga taha ja klassivahe pandi maksma. Kõik teavad, milline see klassivahe on. Kahjuks otsustas kohtunik neile karistuslöögi anda ja Kolarov lõi otse kümnesse ära. Arvan, et poisid võitlesid ja jätsid kõik väljakule. Kahjuks teisel poolajal enam jõudu ja energiat ei jagunud," rääkis Dundee Unitedi edurivimees, kes viibis väljakul kõik 90 minutit.

"Hea meel, et sain 90 minutit endale alla. Esimesel poolajal oli energia väga hea, teisel poolajal pidime väga palju ilma pallita jooksma. See väsitab rohkem, kui sa pead palli taga ajama ega saa eriti võimalusi. Ründajatel on vaja saada tuge, et kastis oleks lõbusam jalgpalli mängida. Aga kaitses tegime kõik nii palju tööd kui suutsime."

Anier tunnistas, et ühtegi sajaprotsendilist võimalust Eestil kahe mänguga (Norraga tehti eelmisel neljapäeval 0:0 viik - toim) ei tekkinudki. Poolvõimalused jäid aga kasutamata.

"Kõik räägivad, et me peame ründefaasiga kõvasti tööd tegema. Loomulikult peame. Me oleme väike riik. Jalgpallis ongi värava löömine kõige raskem töö. Loomulikult lähme me igat mängu võitma. Meil olid Norra vastu oma poolvõimalused ja olid ka Serbia vastu, aga me peame kõik, mis tekib, lihtsalt ära realiseerima. Teame, et teised on meist kvaliteedi poolest paremad. Sealt meie võidud peaksidki tulema. Kaitsetöö oleme paika saanud."