Anieri sõnul öeldi täna esimesele treeningule pärast talvepausi kogunenud Flora mängijatele, et senine abitreener Jürgen Henn juhatab vägesid kuni jaanuarini. "Meie jaoks pole midagi muutunud. Teeme oma tööd edasi. Usutavasti klubi lahendab selle olukorra ja varsti on uus peatreener olemas," ütles Anier.

23-aastane ründaja ise on mängupraktikata alates juunikuust, mil ta vigastas sõprusmängus Stockholmi AIK vastu põlve ristatissidemeid. Juulis käis Anier operatsioonil, märtsiks loodab ta mänguvormi saada.

Eelmise Flora peatreeneri Argo Arbeiteri käe all ta vigastuse tõttu treenida ei saanud, kuid on kaaslastelt tema kohta kuulnud vaid kiidusõnu. "Minu arust tegi ta väga head tööd ja oli hea treener. Nii palju, kui ma kuulsin, sümpatiseeris ta kõigile."

Mida arvata potentsiaalsest järgmisest lootsist Pijpersist, kellega Flora hetkel läbirääkimisi peab? "Olukord jääb paratamatult samaks. Tema on treener ja mängija on mängija. Kui ta tuleb, ootan seda muidugi positiivselt. Kindlasti on tegu väga hea CV-ga treeneriga. Arvan, et tal on, mida Florale pakkuda," ütles Anier.

Kuula pikemat intervjuud videost!