"Ma ei tea, kas see nüüd viga oli. Igatahes mind puudutati ja ma läksin pikali. Aga eks see ole ka natuke Itaalia kool. Esimesel aastal sain kogu aeg vastu pead, et ma pikali ei lähe - murdsin kasvõi hüppeliigese ära, aga ikka jäin püsti," naljatles 18-aastane Napoli noorteakadeemia ründaja.

Teist korda Eesti koondist esindanud, kuid esimest mängu põhikoosseisus alustanud Liivaku teene tänasesse 1:0 võitu oli resultatiivne sööt, mille Henri Anier 16. minutil väravaks realiseeris.

"Kaitsjaga üks-ühele olukord. Sisemus ütles, et mine ja võta ette. Läksin mööda, andsin ühe puutega ette ja Henri lõpetas fantastiliselt ära. Pean ka teda tänama, et mul nüüd resultatiivne sööt kirjas on," sõnas Liivak.

"Tuleb peatreenerit tänada, et ta minusse uskus ja algkoosseisu pani. Loodan siiralt, et ei vedanud teda alt. Enne mängu oli esimest korda algkoosseisus alustades ikka väike pabin sees, aga nii kui platsile jõudsin, olid pinged maas. Püüdsin mängust rõõmu tunda ja loodan, et ka publik tundis rõõmu sellest, mis nad täna platsil nägid."