"Olime sel päeval enda klubiga turniiril. Kui uudise teada sain, siis esimesed kaks tundi oli kananahk ihul. Tunne, mida ma tegelikult sõnadesse panna ei saagi. Väga võimas!" rääkis Liivak Delfile ja EPL-ile enne tänast koondise treeningut Tallinna Noorte Treeningkeskuse staadionil.

"Eks ma sisimas lootsin, et selline kutse tuleb ja juba varakult, aga kui ta lõpuks tuli, siis ei suutnud seda alguses päris uskuda."

Liivakust võib ideaalis saada Eesti koondise kõigi aegade noorim väravalööja. See tiitel kuulub praegu 1996. aasta 7. juulil Balti turniiri matšil Narvas Läti vastu skoorinud Urmas Roobale, kes oli sel hetkel 17 aastat ja 11 kuud vana. Samal päeval sündis muide Liivak, kel praegu vanust 17 aastat ja 10 kuud.

Lisapinget Liivak selle teadmisega endale peale ei pane. "Kõigepealt töötan tiimi jaoks - kui on võimalus kellelgi teisel väravat lüüa, annan palli talle. Aga oleks muidugi tore, kui esimesel mängul platsile pääseks ja värava lööks," sõnas ta.

Videos räägib Liivak veel seljataha jäänud klubihooajast ning hiljutisest segadusest Serie A mänguks Napoli esindusmeeskonda pääsemisega.