Lelovi sõnul on karikamängud erilisemad meistriliigast sellepoolest, et peetakse üks kohtumine, kus iga eksimus võib maksta võidu ning vastase libastumistele turniiri hilisemas faasis enam lootma jääda ei saa.

"Mäng käib selle peale, kes laupäeval parem on. Siin ei ole nagu meistrivõistlustel, kus sa pika hooaja peale võid kuskil eksida. Karikafinaal on üks mäng, sel päeval peab kõik hästi välja tulema ja kellel see õnnestub, see ka võidab," sõnas Lelov.

Flora ja Kalju selle hooaja ainsas kohtumises Premium liigas jäi tulemusega 1:0 peale Flora. Mäng kiskus mäletatavasti eriti tuliseks, kuna Kaljul saadeti kahe kollase kaardiga platsilt minema Tanel Melts ning Nõmme peatreener Igor Prins sai hiljem kohtunike kritiseerimise eest kolmemängulise juhendamiskeelu. Jalgpalliliit õnneks Kalju fännidele laupäeval punast rätikut ei näita ning toonast peakohtunikku Kristo Tohverit väljakule ei saada, vaid selle au saab endale vilemees Eiko Saar, kellele lisaks mõistavad õigust veel viis abikohtunikku.

"Ma ei oska Kalju eest öelda, kui tuliseks see mäng läheb, aga ma leian, et karikafinaal peabki tuline ja emotsionaalne ning karikafinaali vääriline olema. Tunded peavad ikka mängus olema. See peakski rahva väljakule tooma ja sellepärast mängijad jalgpalli mängivadki," ütles Lelov, kes ka ise on ühes kohtumises juhendamiskeeldu sel hooajal kandnud.

Vaata intervjuud, mis tehtud pärast tänahommikust Flora trenni Lilleküla staadioni muruväljakul! Homne treening on juba mõlemal meeskonnal Lilleküla peaareenil. Kalju mängijad said muuseas täna puhata.