"Eino (Puri) oli keskväljal suhteliselt kaua üksi olnud ja ma ootasin tegelikult juba paar sekundit seda palli. Sain õigel ajal täpse söödu ja täpselt enne väravavahti sain jala vahele," kommenteeris Toomet väravat, mis sündis vaid minut pärast Ukraina klubi kolmandat tabamust kohe lahtilöögi järgselt.

Toomet tunnistas, et sellisest seisust arvati end suutvat isegi mäng päästa. "Kindlasti mõtlesime seda. Oleks suutnud ühe veel ära lüüa, mine tea, mis oleks juhtunud. Kõik tundsid, et oleme selleks võimelised. Kahjuks ei suutnud," ütles 24-aastane ründaja.

Tänavu veebruaris Kaljuga liitunud ründaja lisas, et ukrainlaste kiire mängutempo talle sobis. Toomet sekkus mängu vahetusest juba 42. minutil, saates puhkama kollase kaardi saanud ning Dniprole penalti kinkinud gambialase Yankuba Ceesay.

"Mäng oli kiirem küll kui tavaliselt. Ise tundsin ka, kuidas selle tempoga kaasa läksin. Aga mulle meeldib, kiire tempoga on mõnus mängida," sõnas Toomet ning lisas nädala pärast toimuvale korduskohtumisele mõeldes: "Kui lähme samamoodi peale, nagu täna teist poolaega mängisime, võime seda mängu nautida ja Ukrainast hea tulemusega tagasi tulla."

Toometi kommentaar videos: