„Meil pole neis mängudes eriti palju isegi võimalusi olnud. See on minu arvates suur murekoht, millele peame lahenduse leidma nii kiiresti kui vähegi võimalik. Varem neid ikka tuli, nüüd mitte," lahkas Vassiljev pärast 0:3 kaotust Šveitsile. „Loodetavasti läheb olukord juunis (Eesti võõrustab San Marinot - toim) paremaks. Või juba kohe maavõistluses Islandiga (tuleval teisipäeval) ja saame Raiole lahkumismänguks meeldiva kingituse teha."

Peatreener Magnus Pehrssoni katsetatud uue taktikalise joonise kohta lausus Vassiljev: „Ma ei tea... Tribüünilt oli võib-olla paremini näha. Kaitses treeneri ideed ehk isegi toimisid, aga jõudu ettepoole töötada ei olnud täna. Rünnakule üleminekud selgelt ei õnnestunud."

Pehrssoni soovi tänast skeemi vajadusel ka tulevikus kasutada Vassiljev hukka ei mõistnud. „Selleks on kõik võimalused. Oleme küll harjunud mängima teisiti, aga elu ei saa seista ühe koha peal. Kui meil on treeneri arvates sobilikud mängijad olemas ja ta nii näeb, siis võib-olla see ongi õige tee."