Nimelt olid just Purje ning Vassiljev need, kes Eestile 2011. aasta 2. septembril 2:1 võidu sloveenide üle tõid. Samuti lõi Nõmme Kalju ründaja Purje värava ka tänavu septembris, kui Sinisärgid koduplatsil 1:0 võidu võtsid.

Küsimusele, kas seetõttu kahele mehele ka eraldi tähelepanu osutatakse, vastas Katanec järgnevat: "Teame mõlemaid mängijaid hästi ning oleme nende jaoks valmis. Usun, et suuri üllatusi siiski ei nende ega Eesti meeskonna mängus laiemalt tulla ei tohiks."

Rääkides laupäeval saadud dramaatilisest 2:3 kaotusest Šveitsile, tõdes sloveenide juhendaja, et kuni viimase 15 minutini oli mäng vaat et ideaalne: "Esimesed 75 minutit olid minu ametiaja parimad. Treener on alati rõõmus, kui meeskond mängib vastavalt tema juhistele ning seda me suurem osa mängust ka Šveitsi vastu suutsime. Nüüd tuleb aga see lõpp ära unustada ning homsele keskenduda."

"Keegi ei ole suutnud Eestist väga palju parem olla"

Enne Sloveeniat ka Araabia Ühendemiraatide ning Makedoonia koondiseid juhendanud Katanec tõdes veel, et homme on oodata rasket ning kinnist mängu. "Ootan keerulist mängu. Ükski meeskond ei ole selles valiktsüklis suutnud Eestist väga palju parem olla."

Ta lisas: "Hoiatan ette, et see ei ole kindlasti kerge mäng, mida fännidel vaadata. Eesti oskab väga hästi kaitsta ning otsustavaks võib saada mõne üksiku mängija individuaalne meisterlikkus. Loodame siiski, et fännid on kõik 90 minutit meie selja taga," lausus Katanec, lisades, et sloveenide ainus eesmärk homme on vaid võit.