"Oleme Eestiga mitmeid kordi varem kohtunud ning ootame rasket mängu. Kuigi olime Tallinnas pisut paremad, siis pidime ju nende kodus kaotuse vastu võtma (mullu septembris võttis Eesti A. Le Coq Arenal 1:0 võidu - toim.)."

Hetkel Kasahstani kõrgliigas palliv Ilic lisas, et laupäeval saadud dramaatiline 2:3 kaotus Šveitsilt oli meeskonnale valus, kuid seda innukamalt soovitakse homme vigade parandust teha: "Pärast Šveitsi mängu ei suutnud me magada ning seega saime mängijatega omavahel pikalt rääkida."

"Teame, et homme ei saa olema lihtne. Ka Šveitsi vastu näitasime 70 minutit head mängu, aga pidime ikkagi kaotuse vastu võtma. Peame laupäeva unustama ning keskenduma järgmisele mängule!" jätkas Ilic

Eesti kohta oskas aastatel 2007-2010 Hispaania kõrgliigas Real Betisi esindanud kaitsja rääkida järgnevat: "Teame, et nad on kaitses head ning usun, et homme tuleb väheste võimalustega mäng. Eeldame, et eestlased lähtuvad kaitsest ning proovivad vastata kontrarünnakutega."

Lõppsõnum oli 61-kordsel koondislasel aga enesekindel: "Hea, et Eestiga mäng tuleb kiiresti - seeläbi saame kiiresti play-offi viiva koha kindlustada!"