Pehrsson ütles, et on homse valikmängu vastase tugevusi ja nõrkusi analüüsides läbi vaadanud viis viimast San Marino kohtumist. Viimased kolm neist olid valikmängud Šveitsi (0:4 kaotus), Inglismaa (0:5) ja Leedu (0:2) vastu.

"Oma organiseerituselt ja mängustiililt on nad väga sarnased Gibraltarile. Selles valguses olid need kaks mängu kevadel meile väga kasulikud. Kuid lõpuks sõltub kõik meist endist. Kindel on see, et tegu on kõikidest sügisestest mängudest totaalselt erineva kohtumisega,“ tõdes Pehrsson.

"Tüüpiliselt madala kaitseliiniga meeskonnale võivad nad ohtlikuks osutuda vasturünnakutel ning eriti siis, kui nende vastane ei leia üleminekul tasakaalu. Nägime kõikides nendes mängudes, et nad võinuks ohtlikke olukordi tekitada ning isegi värava lüüa."

Kuigi tegemist on FIFA edetabeli järgi viletsaima koondisega - San Marino jagab Bhutaniga 208. kohta - ei usu Pehrsson, et ükski Eesti mängija oma vastast alahindab.

"Ma ei usu seda. Me teame, mida need kolm punkti meie jaoks tähendavad – võimalust aasta lõpuks grupis tagasi konkurentsi tõusta. See peaks olema piisav motivatsioon, et mitte kedagi alahinnata," sõnas ta.

Eesti - San Marino valikmäng peetakse homme 6600 pealtvaatajat mahutaval Stadio Olimpicol Eesti aja järgi kell 19.