Mõned nädalad tagasi jõusaalis endale hantli rinnale kukutanud ning seeläbi arterit vigastanud Löwil käskisid arstid mõnda aega rahulikumalt toimetada, mistõttu jääb Löw selles koondiseaknas Die Mannschafti juurest sootuks eemale. Mänge ta muidugi kodust vaatab, ent kui vähegi võimalik, siis jätab ta kogu otsustamise ja muu mõttetöö hetkel teda asendavale Marcus Sorgile ning tema abilistele.

Pärast laupäevast 2:0 võitu Valgevene üle rääkis Bierhoff, et kuigi ta suhtles Löwiga nii mängu eel kui järel, kuid mitte selle ajal. „Sain temaga suheldes aru, kui raske on tal koondise juurest eemal olla,” sõnas Bierhoff.

Löw oli Valgevene kohtumise ajal Saksamaa koondise mängust eemal esimest korda pärast 2004. aastat – toona määrati Löw Jürgen Klinsmanni kõrvale abitreeneriks, 2006. aastast alates on ta olnud aga peatreener. Kokku kestis seeria 207 kohtumist.

Bierhoffi sõnul käis ta poolajal oma telefoni vaatamas, kuid Löw lasi meeskonnal 1:0 eduseisus rahulikult edasi toimetada. „Ütlesin talle, et kui vaja, siis võib ta mulle igal hetkel helistada või kirjutada, samas oleksin olnud üllatunud, kui ta oleks sekkuda tahtnud. Muidugi oli see hädaabivariant olemas, õnneks polnud seda vaja.”

Eesti fännid loodavad muidugi, et täna õhtul läheb teisiti...