"Esimesel poolajal mängisime suures osas nii, nagu olimegi lootnud mängida. Hoidsime palju rohkem palli, kui oma viimastes mängudes, pääsesime rohkem kaitseliini taha, sest meil oli kaks kiiret ja töötahtelist ründajat ning me saime ka Kostja ja Ilja (Antonovi) keskkaitsjate taha avanenud taskutesse tuua, mis nägi päris huvitav välja. Pärast natuke närvilist algust julgesime me ka tagapool rohkem mängida ning see tõi ka tulemusi palli hoidmise ja võimaluste tekitamise näol," rääkis Pehrsson.

"Oleme võidu üle väga õnnelikud. Pärast kahte nappi kaotust oli see meie enesekindluse jaoks väga vajalik. Kõige rohkem olen ma rahul selle üle, et mängijad saavad aru, et meie tugevus tuleb välja siis, kui me hoiame ühte ning näeme välja nagu ühtne löögirusikas."

Pehrsson andis mõista, et 4-4-2 asetust, mida ta üle pika aja taas kasutas, võib näha ka mängus San Marino vastu. "Taktikavalik oli tingitud meie mängijate valikust, kuid ka San Marino mängule mõeldes, kus me vajame väljakule rohkem ründavamaid mängijaid, sest ma loodan, et me domineerime seda mängu," sõnas rootslane.

Pehrsson kiitis nimeliselt ühe ründajana tegutsenud Henrik Ojamaad ning väravas nullimängu teinud Mihkel Aksalut. "Ojamaa näib olevat väga heas vormis. Tema vorm on viimase paari kuuga dramaatiliselt paranenud. Ühtlasi võttis ta ka vastu mitu head otsust."

"Aksalule tahtsin täna võimaluse anda, sest tal oli Soomes väga hea nullimänguderohke hooaeg ning meie esiväravavaht pole pikka aega mängida saanud. Loodan väga, et Pareiko leiab endale talvel klubi, aga ma pidin mõtlema ka sellele, mis siis, kui ta ei leia," ütles Pehrsson, lisades, et pole veel otsustanud, kas San Marinos seisab väravapostide vahel Aksalu või Pareiko.