Viiest-kuuest kohaliku meedia küsimusest olid kõik suuremal või vähemal määral just Portguali suurima tähega seotud. Uuriti ka seda, kui heaks Pehrsson portugallaste võidušansse EMil peab.

"Ma ei leia, et nad EMil favoriidid oleks. Nad on küll väga tugev meeskond, aga näiteks valitseval maailmameistril Saksamaal on samuti head võimalused. Tippmeeskondade seas on konkurents väga tihe ja Portugalil on võimalus kaugele jõuda, kuid ma ei asetaks neid hetkel Euroopa kolme tugevaima sekka," analüüsis rootslane.

Ta jätkas: "Mängisime juba ju ka valikgrupis väga tugeva Inglismaaga ning suutsime nendega kaks põnevat kohtumist pidada. Kui suudame ka homme organiseeritult ja tihedalt kaitses mängida, võib kõike juhtuda. Samuti peame ründefaasis hästi ära kasutama tekkivad standardolukorrad."

Superstaar Ronaldo kohta oli Pehrssonil öelda järgmist. "Ma ei ole õige inimene hindama, kas ta on maailma parim jalgpallur, kuid on selge, et ta on üks parimatest ning me peame teda homme tihedalt katma. Muidugi on selge, et Portugal sõltub palju Ronaldost ning ka EMil on neil edu saavutamiseks tema abi vaja. Kuid Rootsist tulles leian, et Zlatan Ibrahimovicita Rootsi on näiteks nõrgem kui Ronaldota Portugal. See tähendab, et Portugalil on ka muu meeskond väga korralik."

Omapärase lõppakordina uuriti Eesti peatreenerilt, kas ta näeks Ibrahimovici ja Ronaldot ka ühes tiimis mängimas. Pehrsson esmalt pisut muigas ning vastas siis: "Ma ei ole fantasy football manager ja ei oska sel teemal spekuleerida."