Kui värskelt jäädi hävitava skooriga alla Portugalile, siis 2008. aasta septembris nüpeldas meie mehi sama skooriga Bosnia ja Hertsegoviina.

Mõlemas mängus seisis Eesti väravasuul just Londak, kes küll Bosnia sauna puhul 0:5 seisult pingile puhkama toodi. Kas kaks mainitud kaotust on mängumehe jaoks ka kuidagi võrreldavad?

"Ma arvan minu jaoks oli tänane kõige halvem päev nelja aasta jooksul vähemalt. Võib olla veelgi rohkem, ma ei tea," oli väravavaht mängujärgselt nõutu.

"Ausalt öeldes ma ei tea, mis valesti läks. Esimese pooltunni mängisime väga hästi - hoidsime palli ja kaitses oli korras. Pärast tuli aga esimene viga, siis kohe teine otsa ja edasi läks kõik käest ära. Väga suur pettumus on tänane," jätkas Londak.

Norra kõrgliigas igapäevaleiba teeniv koondislane tunnistas, et oma mõju avaldas ka mängupraktika puudus: "Enda kohta võin öelda, et mul on ka vähe mängupraktikat Rosenborgis ja üldse viimase poole aasta jooksul. Pole nii palju heal tasemel mänge olnud - olen mänginud vaid duubli eest või karikas madalama liiga tiimide vastu. See oli minu jaoks probleem."

Miks aga tänane skoor ikkagi nii suureks kasvas, oli see vastase hea klass või meie enda väsimus ja minnalaskmine? "Poolajal ütles treener, et unustaksime seisu. Et alustaksime 0:0-iga ja prooviksime teist poolaega võita. Ta ütles, et esimene poolaeg oli kuni viimase 10 minutini hea ning motiveeris, et davai poisid, proovime edasi panna. Aga võibolla olid kõik mängijad juba väsinud, sest oli nii kuum ja umbne..."