"Enne tulekut oli klubis natuke Balti turniirist juttu," rääkis Kams. "Soomlased eeldasid kindlasti, et nende jaoks saab see turniir olema suhteliselt lihtne, aga eile kaotasid nad ometi Leedule. Nüüd lähevad meiega pronksimängus kokku."

Vastaste meeskond on Kamsi sõnul komplekteeritud peamiselt tugevatest välisklubide mängijatest. "Kui vaadata, kes mängisid neil Leedu vastu, siis koduliiga mängijatest oli nende seas ainult Petteri Forsell Marienhamnist, ülejäänud on kõik tugevatest välisklubidest," rääkis Kams. Tegelikult mängib koduliigas HJK klubis ka Leedu vastu viimaseks 22. minutiks platsile tulnud Mika Väyrynen.

Kams lisas: "Soomel on väga hea meeskond, nii mängijad individuaalselt kui ka ühtse meeskonnana on tugevad. Nii palju, kui ma tean, on nad viimastel aastatel mänginud jõulupuu skeemis (4-3-2-1 ülesehitus, kus platsil on kolme poolkaitsja ees kaks ründavat keskväljameest, kes sekkuvad aktiivselt rünnakusse - toim)."

Vahepeal pikalt hüppeliigese vigastuse tõttu mängupausi pidanud Kams avaldas lootust, et on nüüd traumast lõplikult taastunud. "Ma loodan, et mu vorm on hea. Viimasel ajal on olnud palju mänge, loodan, et pean vastu."

Homsele mängule läheb Kams vastu ainult ühe mõttega: "Ootan muidugi Eesti võitu! Loodan, et mängiksime meeskonnana hästi ja ühtselt. Teeme kõik selleks, et suudaksime peatreeneri plaanid ellu viia, siis on ka tulemus positiivne."

Eesti jalgpallikoondis kohtub Balti turniiri pronksimängus homme Soomega kell 14.00 Ventspilsis.