Pehrssoni sõnul on kahe mängija lahkumise põhjuseks vigastus ning teiste puhul on tal soov palluritele puhkust anda. "Aga me toome nende asemele kaks uut mängijat – Igor Subbotin ja Tihhon Šišov saabuvad homseks mänguks Soomega," sõnas Perhsson.

Tema sõnul on Ats Purje endiselt hädas kubemevigastusega ning pole seetõttu mänguvalmis. "Tema asemele pidime ühe palluri juurde tooma ja igaks juhuks toome ka teise lisamängija, sest tahan neile, kes eile mängisid, võimalikult palju puhkust anda, et minimeerida vigastuste riski," rääkis Pehrsson.

Kuus pallurit lahkub koondise juurest täna ja sõidab koju. Vigastuse tõttu lahkuvad Sergei Zenjov ja Henri Anier, kes on paar viimast kuud vaevelnud väikese trauma küüsis. Kumbki neist ei mängi Perhssoni sõnul kaasa ka koondise mängudes järgmisel nädalal.

Konstantin Vassiljev, Sergei Pareiko, Enar Jääger ja Ragnar Klavan lähevad samuti täna koju. "Nende hooajad on lõppenud, nüüd saavad nad väikese puhkuse, enne kui liituvad esmaspäeval taas koondisega."

Homset algkoosseisu Soome vastu Pehrsson veel ei avalikustanud, küll aga andis teada, et väravas alustab kindlasti Pavel Londak. Mihkel Aksalu mängib algkoosseisus järgmine laupäev Tadžikistani vastu ja Pareiko on postide vahel mängus Islandiga kolmapäeval.

Eesti koondise mäng Soomega algab homme Ventspilsis kell 14.00.