Koondis veetis enne valikmängu viis päeva Kreeka päikese all, kus saadi korralikul muruplatsil treenida. "Kliima oli hea ja vigastusoht oli väike," naljatas Klavan, viidates jalgpalliuudiste kommentaariumites aastaid ringlenud naljale. "Väga tore ja kasulik laager oli. Saime palju asju arutada, seda nii platsi peal kui väljaspool platsi."

Kaptenile sekundeeris ka meeskonna peatreener Martin Reim. "Kõik teavad, et Eestis ei ole ilm jalgpalli jaoks ideaalne. Tahtsime mängupaigale natuke lähemal olla ja normaalselt muru peal treenida. Saime koondise paar päeva varem kokku kui tavaliselt. Laagri esimesel päeval võtsime kokku viimase valikmängu ja üritasime sealt välja tuua põhiprobleemid, mida üritasime laagris lahendada. Sai treenitud kõiki elemente, nii mängulisi kui ka mänguväliseid."

Kui Eesti oli Thessalonikis laagris, valmistus Küpros Eestiga mänguks sõpruskohtumise abil - kolmapäeval võideti Kasahstani 3:1. Reimi sõnul oli selline liigutus teadlik valik.

"Meie seda mängu ei soovinud, siis meil ei oleks olnud võimalik sellises koguses treeningtööd läbi viia. Kahte head asja korraga ei saa."

Eesti läheb mõistagi võidu järele, aga kas saaksime rahul olla ka juhul, kui matš jääb viiki? "Homme pärast mängu saame öelda," rääkis Klavan. "Oleme suhteliselt võrdsed võistkonnad ja läheme endast parimat andma."