Enar Jääger: "Raske öelda, kas kohtunik tegi õige otsuse või mitte. Väga kiirelt juhtus kõik. Jooksu ajal läksid meil jalad risti. 50-50 olukord. Midagi tahtlikku ei olnud. Polegi varem punast kaarti saanud. Kas ma just meeskonda alt vedasin, aga kindlasti tegin olukorra meeste jaoks raskemaks. Oleks tahtlik viga olnud, oleksin alt vedanud. Lihtsalt ebaõnne oli palju."

Andres Oper: "Tahaks videokordusi näha paarist olukorrast. Esiteks sellest, kui Joelile tehti viga ja teiseks, kas meie kaitseliinis juhtunu oli ikka punast kaarti väärt. Kohtuniku tegevusega ei saa üldse rahule jääda. Aga mida siin Türgi katlas muud oligi oodata. Selge see, et ta ei hakka meie kasuks midagi vilistama. Kindlasti ei süüdista me ainult teda. Mängul ei olnud muidu viga. Suutsime nendega sammu pidada. Loomulikult nad hoidsid palli natuke rohkem, aga ei teinud midagi erilist."

Tarmo Rüütli: "Kohtunik oli igas mõttes mitte tasemel. Oli näha, et ilmne ärevus ja ebakindlus oli sees. Meil on isegi täiskoosseisuga Türgi vastu mängida. Üks vähem... valikut ei ole eriti. Sa jääd ühe ründajaga ja võtad ründajad kaitsesse. See oli otsustav hetk. Nii oli ja sellega tuleb leppida."