Jalgpallurid paigutati Estonian Airi Boeing-tüüpi lennukis istuma äriklassi, tšarterlennuga kaasa sõitnud sadakond fänni ja ligi 20 ajakirjanikku kohe nende taha turistiklassi, nagu see ikka koondise reisidel on olnud.

Enamus reisijatel kulges lend kellaajast tulenevalt algusest lõpuni mõistagi kinnisilmi, kuid erksamad poolehoidjad tagumistes ridades tervitasid stjuardessi avakõnet palava aplausiga, sest jalgpallurite sponsorlepingu tõttu pakuti lennul viibijatele tasuta Carlsbergi kesvamärjukest. Kõrvale anti hommikusöögiks seentega täidetud pannkooke ning pühapäevahommikuse magusalaksu sai kätte kohupiimakreemist rosinatega.

Kell 6.00 Iirimaa poole teele asunud koondisega sõitis Delfile teadaolevalt kaasa 19 mängijat, ametlikku nimekirja pole Eesti Jalgpalli Liit veel avalikustanud.

Lennujaamas oli näha veel üksikuid Iiri fänne, kes nädalavahetuse Tallinnas veetsid.

Oli see tingitud piinavalt varajasest kellaajast või reedesest 0:4 kaotatud mängust, aga pallurid reisi väga rõõmsas meeleolus ei alustanud. Kuigi on ilmselt kõigile teada, et sellisest seisust oskavad imet loota vaid paadunud optimistid, ütles koondise keskväljamootor Konstantin Vassiljev, et võitluseta teisipäeval alla ei anta. Võtmesõnaks saab kahe päeva pärast algaval korduskohtumises eestlaste jaoks olema pealelöögid.

Vaata pildigaleriid:

Dublinisse lennanud Eesti koondislased:

Väravavahid

Artur Kotenko
Pavel Londak

Kaitsjad

Taavi Rähn
Alo Bärengrub
Enar Jääger
Ragnar Klavan
Tihhon Šišov
Taijo Teniste

Poolkaitsjad

Martin Vunk
Dmitri Kruglov
Joel Lindpere
Konstantin Vassiljev
Aleksandr Dmitrjev
Tarmo Kink
Sander Puri
Ats Purje

Ründajad

Jarmo Ahjupera
Kaimar Saag
Vladimir Voskoboinikov