2014. aasta MM-valikturniiri seitsmendas mängus reedel Hollandiga 2:2 viiki mänginud Eesti koondis kohtub homme kell 21.30 Eesti aja järgi võõrsil Ungariga.

Koondise peatuspaigas Expo Congress hotellis toimunud pressikonverentsil osalesid Rüütlile lisaks veel ründaja Jarmo Ahjupera ja paremkaitsja Enar Jääger. Rüütli ei öelnud aga kummagi algkoosseisu kuulumise kohta esialgu midagi. Kohaliku aja järgi kell 17 on meeskonna koosolek ning õhtul kell 19 trenn. Peatreeneri sõnul pole välistatud, et ta ka täna õhtuks veel koosseisu paika ei saa. 

Kas see on selge, millise asetusega me peale lähme - kas ühe või kahe ründajaga, kahe või kolme poolkaitsjaga?

"Mul on erinevaid variante, mida ma kaalun. Mul on veel võimalik paar tundi horisontaalis veeta. Praegusel hetkel ma ei tea täpselt, milline variant mulle kõige rohkem meeldib. Kas see selgub täna õhtuks või homme päevaks, ma ei tea. Praegusel hetkel mul ei ole igatahes veel koosseisu."

Lindpere äärepoolkaitsest keskväljale - kas sellist liigutust võime näha?

"See on ka üks võimalustest."

Kuidas on Taijo Teniste seis, kes reedest mängu Hollandiga kaasa teha ei saanud?

"Tunduvalt parem, kui oli reedel. Teniste on võimeline mängu sekkuma. Aga peale haigust ei tea kunagi, kui kaua sa kestad ja kuidas see seisundile on mõjunud. Ta pole sada protsenti, aga ikkagi palju tervem kui eelmine kord."

Millise õppetunni saime oktoobrikuisest mängust Tallinnas, mille kaotasime Ungarile 0:1?

"Ei usu, et seal midagi nii õpetlikku oli. Pigem oli meie seisund selline, mis ei võimaldanud väga tera olla. Nemad mängisid nii, nagu ikka väljas mängitakse, ettevaatlikult. Nad lõid meile ühe värava ära. Natuke oli meil ebaõnne ka. Nad olid nõksu paremad ja võitsid."

Peagi lisame ka video pressikonverentsist.