"Eesti uus treener Martin Reim on mulle väga muljet avaldanud. Mulle imponeerib, kuidas ta on asju ümber seadnud. Võrreldes Bosnia mänguga (mille Eesti 0:5 kaotas - toim) on järgmistes mängudes platsil olnud justkui teine meeskond. Martin Reimil on uus struktuur ja plaan, kuidas palli tagasi võidelda. Viimases mängus Kreekaga löödi Eestile kaks väravat standardolukorrast, aga üldiselt oli nende mäng muljetavaldav. Ma näen, et see meeskond on iga valikmänguga järjest paremaks minemas," rääkis hispaanlane, kes kardab kõige rohkem meie keskväljamaestrot Konstantin Vassiljevi.

"Eestil on fantastiline mängija Vassiljevi näol, kes kujutab meie väravale kõige rohkem ohtu ja jagab häid sööte. Peame tagama, et tema palli ei saaks ega sellega midagi ohtlikku ette ei võtaks."

Martinezelt küsiti, palju on Belgia sel nädalal treeningutel taktikaliselt Eesti tegemistele rõhku pannud. Mees tunnistas, et mitte palju, kuid sellega ei tahetagi mängijaid esialgu koormata. "Suurema ülevaate Eestist anname neile täna pärastlõinal. Tahame, et mängijad oleksid lõdvestunud ja keskenduksid üldiselt heale esitusele," rääkis ta.

Belgia - Eesti 2018. aasta MM-valikmäng algab homme Eesti aja järgi kell 21.45.