"Jätan sellele (küsimusele "Milline on Belgia suurim nõrkus?" - toim) vastamata. Las see jääda meie väikseks saladuseks ja võimaluseks üllatada. Annaksin selle välja ütlemisega liiga suure eelise. Loomulikult on tegu väga ühtlase võistkonnaga, kes on tugev kõikides liinides, aga eks võimalusi ole alati," vastas Reim.

"Sellise meeskonna vastu võõrsil mängides peab kaitse korras olema. Aga kindel on ka see, et kui jääme ainult kaitsesse, ei ole neilt kerge punkte röövida. Meil on mingisugused mõtted ja ideed, mida oleme proovinud ja harjutanud, et olla ise ohtlikud, aga need on esialgu tiimisisesed jutud. Eks näis, kas suudame neid realiseerida või mitte."

Pikema pinnimise peale, kas ta avaldaks mõne viisi, kuidas Eesti võib Belgia väravale ohtu kujutada, jätkas Reim: "Meie eesmärk on palli vallates värav lüüa. Püüame seda teha mitte ainult ühtemoodi, vaid ehitada rünnakut üles erinevalt. Kõik oleneb, kuidas vastane mängib ja milline on hetkeolukord väljakul. Kindel see, et me palli vallates mõtleme, kuidas vastase väravale ohtu tekitada."

Viimases valikmängus Kreekaga tekitasid meile probleeme (loe: väravaid) standardolukorrad. Kas sellele aspektile on viimastel treeningutel rohkem rõhku pandud? "Proovisime, harjutasime, vaatasime. Oleme küll kolm päeva koos olnud, aga hommikust õhtuni väljakul ainult standardeid ei harjutanud. Mängus on ka nii palju muid elemente, mis tuleb enne paika saada. Oleme ka standardite osas mängijatele näpunäiteid jaganud. Meil on veel 24 tundi aega, et need toimima saada."