"Klassivahe on ilmselge, aga selle taha ei taha pugeda. Kaheksa on ilmselgelt palju. Kahju, et lagunesime. Proovisime mängida mängu, millega suudaksime neile vastu hakata, aga klassivahe lõi ikkagi välja," ütles Rootsi klubi Kalmar FF edurivimees.

"Tegime liiga palju lihtsaid individuaalseid vigu. Pooled neist väravatest saanuksime ära hoida. Ei poeks siinjuures väsimuse taha. Mängijad peavad enda sisse vaatama. Kurb ja kahju. Järgmise valikmänguni on viis-kuus kuud aega (tegelikult neli kuud, Küpros võõrustab meid 25. märtsil - toim). Peame kuidagi oma mängu leidma. Tuleb pea püsti hoida ja uskuda, et me suudame siit välja tulla. See on ainuõige viis."

Viimati 2014. aastal Jordaania vastu võrku sahistanud Anier suutis seisul 1:3 Eesti fännidele ühe positiivse elamuse pakkuda, kuid suurt rõõmu ta väravapõua lõpetamisest ei tunne. "Värava üle on muidugi hea meel, aga tulemus varjutab selle kõik. Kaheksa on ilmselgelt palju. Mul on kurb meel nagu ka kõikidel inimestel kodudes ja koondise juures," sõnas ta.