"Ausalt öeldes ei tea ma palju," vastas Hazard küsimusele, mida ta homsest vastasest rääkida teab. "Meil on mõned klipid, mida ilmselt homme enne mängu vaatame, et valmis olla."

Üldiselt Chelsea ründestaaril palju homsest mängust rääkida ei lastud. Saalis viibinud Briti reportereid huvitas rohkem Hazardi soov lähiajal Chelsea kapteniks tõusta. "Ei tahaks Terryt selles osas puutuda," vastas ta muigega.

Ühe viisakusväljendi Hazard siiski veel Eesti suunas pildus: "Tuleb kahtlemata raske mäng. Kui me varakult väravat ära ei löö, läheb meil raskeks."

Enamus pressikonverentsist oli prantsuse keeles, kuid enda emakeeleski ei hakanud enesekindlusest pakatanud ründetuus pikka monoloogi pidama.

"Alo, alo" Behulpzaam als hij is, test @hazardeden10 even of de microfoon wel werkt :-) #belest pic.twitter.com/wptMFNnF5t
— Stadion (@VTMStadion) November 12, 2016


MM-valikmäng Belgia - Eesti algab homme Kuningas Baudouin' staadionil kell 21.45. Delfi ja Eesti Päevaleht on Brüsselis kohapeal. Täna toome lugejateni veel Eesti pressikonverentsi ja fotod treeningult.