"Ei, ma ei mõtle sellele. Muidugi ei ole täna hea päev olla peatreener, kuid ma ei plaani seda," sõnas Pehrsson.

Eilsel pressikonverentsil sõnas rootslane, et Eestil tuleb igas valikmängus olla konkurentsivõimelised. Miks ei läinud nii seekord? "Ma olen nõus, et me ei olnud kogu mängu vältel piisaval tasemel. Alustasime väga halvasti ja see meid kohe üldse ei aidanud, kuid tunnen, et matši keskosas olime mängus sees. Teise poolaja alguses tundsime, et Bosnia mängib väga rahulikult ja meil oli võimalus tagasi tulla, kuid me ei suutnud seda teha. Kohtumise lõpus polnud me üldse konkurentsivõimelised - me küll üritasime, kuid ei üritanud kogu meeskonnana."

Miks ei vahetatud välja Konstantin Vassiljevit, kes tegi iseäranis kehva ja ükskõikse esituse? "Olen nõus, et tegu ei olnud tema parima mänguga. Mõtlesime küll sellele, kuid teisalt on ta nii oluline mängija, kes tahab palli ja suudab sellega midagi teha."

Kas peatreener usub, et suudab halva olukorra ümber pöörata? "Muidugi. Halb on see, et meil on kuu aega järgmise mänguni, mis tähendab, et treenerid ja koondise personal peavad nii kaua selle olukorraga elama ja hakkama saama. Mängijate jaoks läheb samas elu klubis edasi, aga meil on nüüd aega, et teha omad järeldused."

Eestile löödi koguni kolm väravat nurga- ja karistuslöögiolukordadest. "Teadsime, et nad on tugevad ja töötasime küll kõvasti, kuid mitte piisavalt hästi ning ei suutnud nendega toime tulla. Nii suure kaotuse puhul ei oleks ma oodanud, et väravad tulevad standardolukordadest, nii et see on kindlasti üks element, mida peame parandama."