"Peame olema valmis selleks, et kui neil on nüüd tagasi Glasgow Rangersi mängija, suur ja tugev tipuründaja Kyle Lafferty, tegutsevad nad rünnakul tõenäoliselt eelmisest kohtumisest erinevalt. Need mängud, kus Lafferty on kaasa teinud, mängitakse tema peale hästi palju pikki palle ja ta on reaalselt hinnates väga kõva lisajõud. Teine oluline lisajõud on ründav äärepoolkaitsja Pat McCourt (Glasgow Celtic), kes kohtumises Fääri saartega lõi näiteks fantastilise värava. Võttis julgelt ette ja tegi ära. Individuaalselt väga meisterlik ja mis põhiline, ise teeb mängu. Tallinnas oli põhja-iirlastel ühtne meeskond, kus üksikud säravad lülid puudusid, siin on neil sellised mehed olemas. Lafferty ja McCourt on mängijad, kes oma meistrlikkusega võivad üksi muuta sündmuste käiku," valgustas Kivisild oma mõtteid.

"Meil on olemas kaheksa Põhja-Iirimaa koondise videot ja nendest tuleb teha oma valik. Kõiki vaadata ei jõua ja pole vajadust. Keskendume enam valikmängudele, mis peaks andma parema ülevaate põhilistest printsiipidest, mida vastane kasutab. Kindlasti tulevad nad eelseisvale kohtumisele kui favoriidid ja nad on verbaalselt mõista andnud oma kavatsustest meid 1:4 kaotuse eest karistada. Eks meil tuleb alguses teha kõvasti tööd pallita, nad kindlasti üritavad kohe haarata initsiatiivi. Meie tugevus on kiired vasturünnakud ja me oleme korduvalt tõestanud, et see võib edu tuua. Kõige alus on kannatlikkus ja distsipliin ning selle peale siis kalkuleeritud ja külma närviga lahendatud kontrarünnakud," andis Eesti koondise abitreener aimu eeldatavast mängujoonisest.

Põhja-Iirimaa - Eesti kohtumine algab täna Eesti aja järgi kell 21.45. Belfastis, Windsor Park staadionil, kus 15 602 istekohta, on samad koondised ühe korra kohtunud ka varem. 2006. aasta märtsi algul võitis Põhja-Iirimaa 1:0.

Eesti oli toona väljas rivistusega:

Alustasid: Poom, Jääger, Stepanov, Piiroja, Urmas Rooba, Rähn, Teever, Dmitrijev, Neemelo, Lindpere, Sidorenkov.

Varus: Kotenko, Sisov, Allas, Bärengrub, Reim, Kuresoo, Ahjupera, Oper