"Meiega on alati nii: kui igaüks jätab kõik väljakule ja tahab viimseni võidelda, siis mängime hästi. Täna rabasid küll kõik viimseni. Minu arvates sai väike Augsburg suure Liverpooli vastu korraliku tulemuse," hindas järjekordsed 90 minutit kirja saanud Klavan.

Ta pidas tulemust õiglaseks: "Mõlemal tekkis võimalusi - kahjuks me ei suutnud lüüa, aga õnneks nemad ka ei suutnud."

Julgelt rünnakuid alustanud ning kaitses silmapaistvalt tegutsenud ning UEFA.com'i lugejate poolt kohtumise parimaks valitud Klavan jäi ka ise enda päevatööga rahule, ent tänas seejuures viisakalt kaaslasi. "Kaitsja on alati rahul, kui seljataga on null. Aga sel tasemel eeldab hea kaitsetegevus terve meeskonna panust. Olime kõik koos kompaktsed ja töökad - kaitsjal on siis lihtne tegutseda."

Ainult kiidusõnu jagus Klavanil ka Augsburgi poolehoidjatele. "Fännid on alati meiega, nii heas kui halvas. Aga jah, tänane atmosfäär oli võib-olla veel erilisem kui tavaliselt. See mäng oli nagu kirss tordil."

Kui enne mängu kõrvutas meedia lõputult kaht sakslasest treenerit, siis Klavan lausus nende duelli kohta: "Praegu on raske öelda, kumb peale jäi. See selgub nädala pärast. Aga kui Jürgen Klopp on juba suur treener, siis Markus Weinzierl ei ole veel maailmas nii tuntud, kuid Bundesligas on ta kindlasti end juba tõestannud."

Järgmisel neljapäeval peetavale korduskohtumisele mõeldes lausus Klavan: "Mängida Liverpooliga Anfield Roadil - see saab kindlasti olema super! Aga enne ootab meid ees väga tähtis mäng Bundesligas Hannoveriga."