"Perioodiga pärast väravat ma rahul ei ole, aga see selleks, ei hakka mängijate kallal norima. Esimene poolaeg oli palju parem kui teine, aga õnneks me suutsime teisel poolajal skoorida. Esimesel poolajal sujus mäng hästi, aga me ei kasutanud lihtsalt oma võimalusi ära. Pärast väravat ei mänginud me piisavalt hästi. Olime närvilised ning see polnud tervislik," lausus Rüütli mängujärgsel pressikonverentsil.

Rüütli sõnas, et Tarmo Neemelo välja vahetamine Martin Vungi vastu oli tal juba plaanis esimesel poolajal ning tegu polnud vigastuse ega sunnitud vahetusega. "Neemelo välja võtmine oli meil plaanis juba varem. Olime neid rünnakuid, kus teda vaja läheb, juba piisavalt teinud ning nüüd oli vaja hakata kiirusega nende kaitset lahti kangutama. Võib öelda, et plaan töötas," ütles ta.

"Loomulikult kujunes mängu lõpp närviliseks. Kui tablool seisab 1:0, on kõik kinni pisiasjades ning üksainus vääratus võib kõike muuta. Kui jätad seisu libedaks, teeb see närviliseks, ma ei tea, kas mängijaid, aga mind küll."