Voolaid avaldas, et EM-valiksarja viimases kohtumises, mis algab homme Eesti aja järgi kell 21.45, astuvad Johann Cruyff Arenal algkoosseisus platsile vähemalt kümme meest, kes Ukrainas avavile ajal pingil istusid.

"Kui enne Ukraina mängu sai koosseis välja öeldud, siis las jääda seekord jalkafännidele natuke arutelu, kes võiks alustada. See kõik käib jalka juurde. Mitte et ma tahaks Hollandi eest mängijatüüpe varjata, vaid see tekitab mõnusat poleemikat. Naabrimahed vaidlevad omavahel, kas Kallaste või Pikk on peal, panevad õlled vahele ja jauravad enne sauna, kumb on suurem jalgpalliekspert. Sellist pulli peab ka teleka ees saama. Aga need, kes asjast rohkem jagavad, ma arvan, et te saate selle [nimekirja] enam-vähem täppi," sõnas Voolaid.

Homses mängus ei saa Voolaid kindlasti arvestada Flora poolkaitsja Martin Milleriga, kes tänase treeningu vahele jätab. Küsimärgi all on ka Gert Kamsi tervis, aga teda, nagu Voolaid ütles, polnud nagunii plaanis homme esimesest minutist platsile saata.

Hollandi koondis tegi laupäeval EM-valiksarjas Belfastis Põhja-Iirimaaga 0:0 viigi. Mida oleks meil põhjaiirlastelt õppida, et vähemalt sama positiivne tulemus välja võluda?

"Teatud taktikalisi asju tegid põhjaiirlased hästi, mitte ainult Hollandi, vaid ka teiste vastu. Treeneritena vaatame me, mis on parimad võimalikud lahendused, mis seostuvad meie võimetega. Eks me võtame midagi kõikidest mängudest, ka Valgevene-Saksa, Valgevene-Holland. Need nüansid on Euroopa tipptrendid. Vaatame, mis meile neist sobiksid ja eks me sealt mõnikord ikka midagi saame," vastas Voolaid.

9. septembril kodus Hollandile 0:4 kaotatud mänguga võrreldes tuleb Eestil keskkaitsja Karol Metsa sõnul tähelepanelikum olla tsenderduste kaitsmisel. "Kodus jäime tenderduste kaitsmisel natuke hätta. Nad küll palju kasti ei löönud, aga kui lõid, tuli sealt ka värav. Tulemus sõltub paljuski sellest, palju me suudame ise palliga mängida, momente tekitada ja neid ka kaitsma panna. Palliga mängus saame kindlasti juurde panna. See annaks ka meile võimaluse vahepeal palliga puhata," lausus Mets.

"Klassikaline tõde on, et algus on alati raske. Mängud suurtega on näidanud, et meil on lõpuni välja raske. Holland pani Eestis lõpu poole mingi käigu juurde ja sai värava löömise hoo üles. Peab vaatama, et me nad õigel ajal pidama saaks. Neid ülesandeid, mis me võistkonnale püstitame, ei ole üks vaid mitu. Peame oma ülesannetes head olema, siis saame loota tulemusele, mis kõiki rahuldab," ütles Voolaid.