Teatavasti pääses Sillamäe Kalev esmakordselt eurosarjas edasi tänu Jevgeni Kabajevi lisaaja viimase minuti tabamusele duellis Espoo Honkaga.

Eeltöö otsustavale väravale tegi Daniil Ratnikov, kes jaksas ära oodata sobiva sööduhetke ja anda siis pall meetri kaugusel joonest oodanud Kabajevile. Seda enam, et ise oli avakohtumises skoorinud Ratnikov osanud täna sama kaugelt võimaluse luhata.

"Mul pole sõnu... Ma ei oskagi seda mängu kohe kuidagi kirjeldada. Kindlasti karjääri kõige emotsionaalsem heitlus," tõdes Ratnikov. "Lõpus söötsin hea meelega - muidu jäänuks ka teise kindla võimaluse raiskamine veel rohkem hingele."

"Me ei kaotanud ka pärast 3:1 väravat lootust. Honka mängis kaitses väga avantüristlikust, uskusime, et võimalusi veel tekib. Ja lõpuks tuligi. Jumal tänatud..."

Majanduskriisis Soome mulluse hõbedaklubi treener Shefki Kuqi oli mõistagi ilmselgelt pettunud. Nii tulemuses, mängus kui hoolealustes.

"Avapoolajal olime mänguliselt väga kehvad. Veel viis korda kehvemad kui Rakveres. Kõik tehti vastupidi kokkulepitule," kirus endine Soome koondise põhiründaja.

"Teine poolaeg ja lisaaeg olid juba paremad. Olin ausalt öeldes kindel, et meie pingutusi kroonib edasipääs. Aga ei - ja kui ei suuda sellistes olukordades rahulikult palli hoida, siis sellele tuligi karistus."