Küsimusele, kas Serbia võtab homset ka kui tasumise tundi 2012. aasta EM-valiksarjas saadud 1:3 kaotuse ja 1:1 viigi eest, vastas Londoni Chelsea kaitsja diplomaatiliselt: "Jalgpallis ei ole kohta kättemaksule. Iga mäng on eraldiseisev. On tõsi, et me polnud nendes mängudes kõige edukamad. Me teame, kui raske Tallinnas on mängida ning peame ka homme lahinguks valmis olema ja andmast endast kõik."

Eesti näol on Ivanovici sõnul tegu väga ebamugava vastasega. "Eesti on väga raske vastane. Nad mängivad sitkelt, kompaktselt ja distsiplineeritult. Nad ei anna kunagi alla ja panevad endast igas mängus kõik välja. Peame tegema oma parima esituse, et neid homme võita," sõnas ta.

Kui palju on Serbia koondis viie aasta taguse ajaga muutunud? "Viis aastat tagasi üritasime me suurturniirile pääseda meeskonnaga, kes oli juba MM-il midagi saavutanud. Tänane meeskond on täiesti teistsugune. Meil oli siis võistkonnas palju kogenud mängijaid, kes olid ka oma koduklubides tegijad. Praegu koosneb meeskond peamiselt noortest, kes peavad alles koondise tasemel mängijateks kasvama. Kaks täiesti erinevat generatsiooni. Kuid eesmärk on endiselt sama," lausus Ivanovic.

Treener: oleme mängijaid vaimselt ette valmistanud

Serbia peatreener Radovan Curcic, kes 2010. ja 2011. aasta mängudes oli abitreeneri rollis, meenutas toonast valiksarja kui väga ebameeldivat kogemust. "Väga häid mälestusi sellest ajast pole. Kogu 2012. aasta valiktsükkel läks meil aia taha, sealhulgas mängud Eestiga - nii Belgradis kui ka siin. Aga sellised asjad juhtuvad. Ma ei saa seda enam muuta. Nüüd töötan ma oma tiimiga ning tahan näha, kuidas meeskond kasvab ja paremaks saab," rääkis Curcic.

Curcic vaatas enda sõnul Eesti mänguks valmistudes mitmeid Sinisärkide mänguvideosid - nii neljapäevast Norra kohtumist kui ka teisi mänge 2015. aastast. "Teame, millist stiili Eesti valdab. Oleme teinud nendest videotest oma mängijatele kokkuvõtteid, kuid samal ajal oleme ka teinud tõsist psühholoogilist tööd, et homseks mänguks vaimselt valmis olla. Ootan homme põnevat ja lahtist mängu, mis oleks huvitav ka pealtvaatajatele. Tahame rohkem palli kontrollida kui vastane, aga oleme ka valmis varuplaaniks, kui midagi peaks teistmoodi minema," rääkis 44-aastane treener.