Protokoll:

Zagrebi Dinamo - Tallinna FC Flora 3:1 (2:0)

Väravad: 11. Gavranovic, 26., 87. Ademi - 65. Sinjavskij
Hoiatus: 90.+3. Leovac

Dinamo: Livakovic, Ademi, Majer (83. Kastrati), Gavranovic (66. Ivanušec), Petkovic, Leovac, Theophile-Catherine, Stojanovic, Gvardiol, Jakic, Oršic (68. Gojak)

Flora: Igonen, Kuusk, Lukka, Kreida (88. Poom), Liivak (76. Lepik), Alliku, Vassiljev, Pürg, Lilander, Soomets (81. Miller)

"Kindlasti oleks olnud võtta natuke kergemaid või mugavamaid vastaseid, aga sellises faasis pole midagi teha. Kõik vastased on rasked. Midagi nutta või kahetseda ei saa," hindas Flora peatreener Jürgen Henn eilsel pressikonverentsil loosiõnne.

"Oleme üsna mitmed nende mängud läbi vaadanud. Peamine mängujoonis peaks olema selge, nad mängivad tehniliselt, kiirelt ja agressiivselt. Meenutab eelmise aasta Serbia võistkonda (Niši Radnick, kelle Flora kahe mängu kokkuvõttes 4:2 alistas - toim.)," kirjeldas Henn vastast.

Mis võib tänase kohtumise juures võtmekohaks saada? "Seda on raske ennustada, kuna mäng on ettearvamatu ja võib minna igasuguses suunas. Aga see, kuidas suudame nende tempo ja kiirusega kaitses hakkama saada, see on üks tähtis element," arutles loots.

Dinamo peatreener Zoran Mamic: "Dinamo on vaieldamatult favoriit, kuid me peame ka vastast austama. Tegu on vastasega, kes domineerib Eesti liigas nii nagu Dinamo Horvaatias ning kes mängib ründavat jalgpalli. Kuid see on siiski teine tase ning ma ootan teistsugust Florat. Neid ei tohiks alahinnata, sest nad on taktikaliselt distsiplineeritud ning me peame neid võtma tõsiselt. Nad on ohtlikud standardolukordades, millest nad on löönud palju väravaid."

Florat ei saa aidata tänavune Premium liiga suurim väravakütt Rauno Sappinen, kes sai kolmandas eelringis mängus Malta meistri Floriana vastu pärast penaltiseeriat teise kollase kaardi ning jääb mängukeelu tõttu täna Zagrebis pealtvaatajaks. Ründaja võeti Horvaatiasse kaasa lootuses, et UEFA tema mängukeelu viimasel hetkel tühistab. Seda loodeti, kuna reeglite järgi ei tohiks mängu jooksul saadud hoiatuskaart penaltiseeriasse kaasa tulla, aga UEFA teatas Florale saadetud vastuses, et Sappineni teine kollane anti peale penaltiseeriat, mistõttu see konkreetne reegel Eesti meistrit seekord ei aidanud.