Avaldame EMi ennustusvõistluse ning viktoriini tulemused. Kas sa võitsid? Vaata ajakirjast! Oma muljeid jutustab Islandi edu ajal saarel viibinud eestlanna, kes enne metsiku melu keskele sattumist pidas end pigem jalgpallivõõraks. Arutleme, kas Islandi tulihingeline mäng oli ime või mitte? Põgusalt sukeldume koos asjatundjaga penaltiseeria psühholoogiasse. Oma Euroopa meistrivõistluste muljeid jutustab Marseille's toimunud Poola-Portugal veerandfinaali vaatamas käinud muusik Hendrik Sal-Saller.

Lugeja küsimustele vastab seekord Nõmme Kalju FC ründetuus Tarmo Neemelo. Kust tuli hüüdnimi Karu? Mida õppis ta endiselt võistkonnakaaslaselt Henrik Larssonilt? Kas ta rahuldub ohtliku vahetusmängija rolliga? Kuidas hindab ta oma koondisekarjääri, mis tõi talle 22 kohtumist ning ühe tabamuse?

Premium liiga rubriigis astuvad vastakuti kaks noort koondislast Andreas Raudsepp ning Nikita Baranov – esimene Levadiast, teine Florast. Kas nad võidaks pigem Balti turniiri või alistaks sõprusmängus Hollandi? Tulevikulootustega tuleb juttu nii jalgpallist, kultuurist, poliitikast kui paljust muust.

Juttu tuleb ka teisest lõppenud suurturniirist, Copa Americast. Malle Koido käis Ameerika Ühendriikides toimunud tiitlivõistlusel kohal ja raporteerib meile muuhulgas ülirangest turvakontrollist. Räägime jalgpallikohtuniku Siim Rinkeninga, kes igapäevaselt töötab arstina! Tähelepanu saavad ka 99 mängija projekt, SPIN-programm ning saarlaste au ja uhkus FC Kuressaare. Mängijaks luubi all on seekord Tallinna FC Flora talendikas poolkaitsja Jan Kokla ning oma kultuurist pakatava sümboolse koosseisu moodustas hinnatud luuletaja Jürgen Rooste. Uurime, kas naiste meistriliiga nooruslikus on probleem või mitte? Saame tuttavaks meie naisvutifotograafidega ning vaatame, kuidas käivad viiendat aastat toimunud Eesti maavõistluste käbarad? Treenerirubriigi kangelaseks on JK Väätsa Valla peatreener Taavi Parts, kes kummalisel kombel mängib liigajalgpalli hoopis maakonnarivaali rivistuses!

Postritel paiknevad Euroopa meister Portugal, Copa America meister Tšiili ning sama mees, kes ehib ka esikaant!