Nimelt oli Bilbao esimese värava puhul just Klavan see, kes Hispaania klubi esiründaja Aritz Adurize nurgalöögiolukorras minema lasi ning vabaks jäetuna suutiski Bilbao ründaja palli peaga võrku saata. Hispaania klubi teise tabamuse puhul lasi Klavan endast mööda Markel Susaeta, kes seejärel Adurizile väravasöödu andis.

Need olukorras ja eksimused tõi välja ka Augsburger Allgemeine, kes mängu kokkuvõtvas artiklis leidis, et esimese värava puhul "blokeeriti Klavan ära justkui korvpallis". Teise värava puhul kirjutas ajaleht, et eestlane "ei saanud palli kontrolli alla" ning seeläbi võiski Bilbao 2:1 värava lüüa.

Ka sama ajalehe mängujärgsed hinnangud, kus skaalal 1-5 (mida madalam hinne, seda tugevam esitus) Klavanile hinne "4" anti. Augsburgi ajaleht põhjendab kehva hinnet eelmainitud väravaolukordadega, lisades, et Eesti koondise kapten oli ka mitmes teises olukorras raskustes, hüpates näiteks esimese poolaja lõpus palli alt läbi ning andes seeläbi Bilbaole hea väravavõimaluse.

Lugejad: Klavani eilne esitus oli umbes 2. Bundesliga tasemel

Koos Klavaniga said sama hinde veel Dominik Kohr, Tim Matavz ning Ja-Cheol Koo.

Samuti ei halastanud Klavanile Augsburge Allgemeine lugejad, kes 14 Augsburgi mehe seas (hinnata saab ka peatreener Markus Weinzierli) eestlase hetkel paremuselt 10. kohale asetavad. Siin on maksimaalne ning parim hinnang 6 "tähte" ja Klavani hetke hinnang seisab 3,4 "tähe" peal.

Hinnangute allosas on välja toodud ka legend, kus 3 "tähte" 2. Bundesliga taset tähendab. 4 tähte omistatakse juba 1. Bundesliga tasemele. 5 tähte on omakorda Meistrite liiga tase ja maksimaalne 6 tähte täielik maailmaklass.

Positiivsemat otsides tasub välja tuua, et terve hooaja lõikes Augsburgi kohaliku ajalehe lugejad Klavanit siiski hindavad - seal on Eesti vutkoondise kapteni keskmine hinnang 4,8.

Mängu tipphetked: