Teisipäevane kohtumine Eestiga oli siiski omamoodi märgiline. Saksamaa juhtis 4:0 juba matši 26. minutiks. Viimati said sakslased nii kiiresti nii suure edu 2014. aasta MM-i poolfinaalis Brasiilia vastu. Toona asuti samuti 26. minutil 4:0 juhtima. Lõpuks teenis Saksamaa toona 7:1 võidu.

Kui Eesti koondise võrku lõid sakslased kaheksa vastuseta väravat, siis viimati teenis Saksamaa koondis kaheksaväravalise võidu 2016. aasta 11. novembril, kui 2018. aasta MM-i valikmängus seljatati võõrsil San Marino 8:0. Toona sakslased nii maruliselt ei alustanud ning poolajaks oli nende eduseis „kõigest“ 3:0.

Vaadates nii mängu ning lugedes kodumaised ja ka rahvusvahelisi ülevaateid Saksamaa – Eesti mängust, siis igalt poolt paistab silma, et tegelikkuses oleks võinud eestlaste kaotus olla veelgi suurem. Kui väljakumängijates oli raske mingit sädet ja tahtejõudu näha, siis mitmel korral tassis meie koondist väravavaht Sergei Lepmets, kes seisis hea selle eest, et sakslaste väravate arv ei läinud kahekohaliseks.