Mida sina 88. minutil Levadiale määratud penaltist arvad?
Olen just praegu kodus ja mul on videosalvestus. Sealt on näha, et Viikmäe blokeeris palli käega, oli küll penalti koht.

Miks sinu arvates Tarmo Neemelole minut hiljem punane kaart anti?
Seal oli mingi võitluslik olukord, kus Neemelo väidetavalt liigutas jalga või koksas kedagi, see oli nii ja naa. Ma ei usu, et see punase kaardi vääriline olukord oli.

Iseloomusta tänast Kalju mängu. Olite te tegelikult võitu väärt?
Tegime korraliku alguse, esimene poolaeg oli kontrolli all, hoidsime ilusti distsipliini. Teisel poolajal võttis Levadia rohkem riske ja üritas väravat tagasi lüüa. Jäime väheke surve alla. Olime väsinud, teravust enam ei olnud, ei suudetud palli hoida, vajusime ära. Sealt tuli ka viga ja penalti. 1:0 on libe seis, meil on selliseid mänge varemgi olnud. Oli võimalusi ka teine värav ära lüüa.

Tundsid ka isiklikult lõpus väsimust? Oleksid vajanud vahetust?
Ise ma väga ei kurda. Kaitsjad ei jookse ja tööta võib-olla nii palju, kui teised mängijad. Aga arvan, et Nõmme Kalju on meistriliigas ainuke meeskond, kes on väga väheste vahetustega terve hooaeg vastu pidanud. Mina samuti. Meil on Ken Kallaste, kes on mänginud kõik 32 mängu. Ega meil väga suurt pinki pole. Teatud mängudes on ikkagi vaja värskust tuua. Vastased teevad vahetusi ja toovad ründajaid aina juurde, see toob nende mängu teravust. Meil seda luksust pole olnud.

Kaotatud punktidest on meistritiitlit silmas pidades kindlasti kahju?
Loomulikult. Terve meeskond on väga pettunud. Olime võidus kinni ja kaks minutit enne lõppu selline penalti. Midagi pole teha, jalgpall on teinekord selline mäng, kus on vaja vastased eksima panna. Täna andsime meie vastastele penalti.

Millised šansid Kaljul veel kulla nimel heidelda on?
Optimistlikult mõeldes ütlen, et võitlus käib hooaja viimase mänguni. Alla ei anna. See pole veel enne läbi, kui on veel teoreetiline võimalus meistriks tulla. Hooaja lõpp on läinud huvitavaks. Kõik võitlevad lõpuni, keegi pole püssi põõsasse visanud ja meie niisamuti.

Loe lisaks: