Slaski peatreener Stanislav Levy ei pidanud mehe taset oma meeskonna jaoks piisavaks. "Allan ja Roope (Soome pallur Roope Riski) näitasid mõlemad end heast küljest, kuid minu arvates ei ole nad kohta tiimis ära teeninud. Nagu me juba maininud oleme, ei otsi me oma tiimile täiendusi, vaid neid, kes võiksid kiirelt algkoosseisu koha võita," ütles Levy Poola meediale, vahendab Eesti jalgpallist kirjutav blogi Rumori di Spogliatoio.

Nädalavahetusel andis Kimbaloula Nõmme Kalju 1:0 võidumängus FC Infoneti vastu Tarmo Neemelo väravale resultatiivse söödu.

22-aastane Kimbaloula rääkis hiljuti Aafrika veebiküljele Agence D'Information D'Afrique Centrale, et teda käisid suvise üleminekuakna viimasel päeva Eestis vaatamas Itaalia suurklubi AS Roma inimesed ja tegid ka pakkumise, kuid Kalju president Kuno Tehva lükkas selle tagasi.

"Ma arvan, et see ei saanud teoks, kuna võib-olla ma ei olnud nii tahetud, ning Roma ei tahtnud seepärast nii kõrget hinda maksta. Mängisin oma mängu edasi, arenesin, sain kogemusi. Ning ma äratasin teiste soovijate tähelepanu. Viimased paar nädalat olen ma külastanud Venemaa ja Poola klubisid," ütles ta veel intervjuus, mis oli tehtud vahetult enne üleminekuakna sulgumist ehk 28. veebruari.

Küsimusele, kas ta on kindel, et mängib alates 1. märtsist Kaljus, vastas prantslane: "Võimalik, et kahe tunni pärast saavutab mu klubi kokkuleppe ja ma pakin oma koti. Samuti on võimalik, et ma jään juunini, kuniks minust saab vabaagent. Mul on siis jalgades veel 15 mängu ning tänu sellele võin ma minna veelgi suurematesse klubidesse kui need, kes mind praegu tahavad."

Kalju kohtub järgmises mängus 8. märtsil Jõhvi Lokomotiviga.