Aleksandr Puštov liitus klubiga 2011. aastal ning just tema juhendamisel saavutas klubi tähtsad auhinnad – Esiliiga võit 2012, Premium Liiga 2016, Eesti Karikas 2016-17 ja Eesti Superkarikas 2017.

Peatreeneri kohusetäitjaks saab praegu Sergei Bragin, kuid kuna ta eemaldati pingilt esimeses mängus Maltal, on ta vastavalt reglemendile diskvalifitseeritud. Sellest tulenevalt on teisipäevasel kohtumisel A. Le Coq Arenal peatreeneri kohusetäitjaks Dmitri Skiperski.

Puštovi enda sõnul oli praegune hetk parim, et tagasi astuda: “Tekkinud olukorras, kus meeskonnal on väga vastutusrikas periood ning ees ootamas ka Meistrite liiga kohtumine Malta meeskonnaga, arvan, et õigeks ja konstruktiivseks otsuseks on minu tagasiastumine. Arvan, et see peaks meeskonda mobiliseerima eelkõige psühholoogilises plaanis."

Tema arvates peaks meeskond sellisest lükkest saama juurde hoogu: "See on aga praegu hädavajalik. See kõik on nii klubi kui ka meeskonna huvides. Olen täiesti kindel, et meie meeskond on võimeline vastast võitma ning siiralt usun, et seda ta teisipäeval ka teeb. Hetkeline seis meistrivõistlustel ja Meistrite liiga esimese mängu tulemus ei jätnud mulle muud valikut.“

Dmitri Skiperski tänab Puštovit tehtud töö eest: “Aleksandr Puštovi käe all elas nii klubi kui ka meeskond läbi imelisi hetki. Võideti kõik Eesti jalgpalli tiitlid."