Aksalu tegi SJK eest tavapäraselt kaasa kõik 90 minutit, saades kirja hooaja 15 nullimängu. SJK-le tõid võidu Akseli Pelvase ja Roope Riski 36. ja 45. minuti tabamused.

Teoreetiliselt võinuks Aksalu koduklubi endale kindlustada ka Soome meistriitili, aga kuna nende lähim jälitaja Rovaniemi Palloseura koduplatsil 2:1 KuPS-ist üle oli, jääb ikkagi kõik viimase vooru otsustada.

Järgmisel pühapäeval peab SJK oma hooaja viimase liigamängu koduplatsil tabeli viimase Jaro vastu, antud kohtumine algab kell 13.00. Kuna hetkel ollakse tabelis 57 punktiga esikohal, on kõik nende endi kätes ja võit garanteeriks klubile ajaloolise meistritiitli igal juhul.

Viigi või kaotuse korral peaksid nad lootma, et 56 silma peal olev Rovaniemi kaotab punkte Lahti vastu. Teoreetiliselt on võimalik tiitel võita veel ka viimase kuue hooaja meistril HJK-l, kel enne viimast mängu 55 punkti teenitud on.

Mulluse hõbedatiimi SJK esiletõus Soome jalgpallis on seda muljetavaldavam, et veel 2013. aastal pallisid nad esiliigas. 2011. aastal võideti aga alles Soome tugevuselt kolmas liiga Kakkonen.