Aasta kohtunikuks valiti taas Triinu Laos, kes oli 2014. aasta võiduka kolmiku osaline koos Anni Rahula ja Reelika Turiga. Laos oli 2015. aastal esimese naisena Eesti meeste A-koondise mängu neljas kohtunik. Aasta klubiks valis Jalka Tartu JK Tammeka Sepa staadioni ühisrahastuskampaania eest.

Aasta ründajaks valiti Ats Purje, poolkaitsjaks koondises uue koha sisse võtnud Ken Kallaste ning kaitsjaks meie kaptenipaela kandev Ragnar Klavan, kes saavutas Augsburgi ridades Saksamaa Bundesligas möödunud kevadel viienda koha. Soome meistriks kroonitud ning Eesti esikindaks tõusnud Mihkel Aksalu pärjati aasta väravavahi tiitliga. Parim alla 21-aastane vutimees on Rauno Sappinen koduliigas jõulise esiletõusu ja A-koondisse küündimise eest.

2015. aasta parimaks treeneriks valis Jalka Norbert Hurda (FC Flora), kes jõudis Eesti meistritiitlini oma tõega. Aasta naismängija auhind kuulub esmakordselt Anete Paulusele, kes tegi kindlaid esitusi koondises ning aitas PJK tiitlini.

A. Le Coq Arenal valiti aasta staadioniks juba teistkordselt, esimest korda õnnestus see loomulikult aastal 2001. Viis miljonit eurot erutasid ning tuletasid meelde staadioni olukorda.

Premium liiga asjaliku kommenteerimise eest teenis aasta ajakirjaniku auhinna Kristjan Jaak Kangur (Postimees), parimaks pealvaatajaks valiti Luule Komissarov söaka panuse eest Wembley staadionil.

Aasta sponsoriks valiti Triobet ranna- ja saalijalgpalli ning koondise aktiivse toetamise eest. Aasta publiku auhinna teenis Premium liiga publik kõigi aegade pealtvaatajarekordi eest.

Jalka sümboolses koondises säilitasid koha kuus mängijat, kes kuulusid sinna ka 2014. aastal: Mihkel Aksalu, Ragnar Klavan, Ken Kallaste, Taijo Teniste, Konstantin Vassiljev ja Karol Mets. Debütante on üks: Artur Pikk. Lisaks neile on sümboolses koosseisus esindanud Ats Purje, Aleksandr Dmitrijev, Sergei Zenjov ja Enar Jääger.

Sümboolne koondis ja aasta laureaadid:
Aasta ründaja: Ats Purje
Aasta poolkaitsja: Ken Kallaste
Aasta kaitsja: Ragnar Klavan
Aasta väravavaht: Mihkel Aksalu
Aasta naismängija: Anete Paulus
Aasta treener: Norbert Hurt
Aasta klubi: Tartu JK Tammeka
Aasta kohtunik: Triinu Laos

Aasta turniir: rannajalgpalli euroliiga superfinaal Pärnus

Aasta staadion: A. Le Coq Arena

Aasta pealtvaataja: Luule Komissarov
Aasta publik: Premium liiga publik

Aasta ajakirjanik: Kristjan Jaak Kangur
Aasta sponsor: Triobet

Aasta parim alla 21-aastane vutimees: Rauno Sappinen
Sümboolne koondis: Mihkel Aksalu, Artur Pikk, Ragnar Klavan, Enar Jääger, Taijo Teniste, Ken Kallaste, Aleksandr Dmitrijev, Karol Mets, Sergei Zenjov, Ats Purje, Konstantin Vassiljev.