Tallinna Florast Ungarisse siirdunud ründaja jõudis uue klubi eest mängida vaid loetud korrad, enne kui ta märtsi lõpus toimunud liigakarikamängus kahest kohast jalaluu murdis, vahendab Soccernet.

25-aastane Ahjupera pidi operatsioonist taastumiseks kogu ülejäänud aasta mänge kõrvalt vaatama, kuid ETO kodulehe teatel treenib ta novembri lõpust alates taas põhimeeskonnaga.

Eestlane rääkis klubi kodulehel, et ta veetis jõulupuhkuse kodus koos pere ja sõpradega ning ootab maikuud, mil peaks sündima tema tütar. "Tähistamise kõrval tegin ka mõningaid harjutusi, kuid jalgpalli ei mänginud. Minu jalg on hästi paranenud, kuid vahel tunnen ma endiselt valu," lisas ta.

"Alustasin sel nädalal kõige intensiivsemaid treeninguid, nii et tunnen end väga väsinuna, aga näen nüüd, et minu füüsiline vorm on natuke kehvem kui teistel. Nii et ma pean tegema rasket tööd, et neile järele jõuda!"

Ungari liigahooaeg jätkub kevadringi mängudega 20. veebruaril. Hooaja teisele poolele läheb Ahjupera ja Tarmo Kingi koduklubi vastu viiendal tabelikohal.