"Eks siin on mitmed põhjused koos, kuid neid ei ole mõtet väga lahata," selgitas Kalevi juhatuse liige Raimo Nõu Soccernetile juhtunu tagamaid.

Juriidiliselt pole lepingu lõpetamine veel jõustunud, kuid paberimajandus peaks korda saama lähipäevil.

"Klubi jaoks sai üks oluline etapp, kus Aavo positiivne roll oli märkimisväärne ja tehtud töö eest oleme talle väga tänulikud, läbi, kuid nüüd on aeg tulevikku vaadata."

Treenerivahetus on tema sõnul raske samm nii klubi juhtkonnale kui ka mängijatele, sest eesmärkideni jõudmiseks on kõik koos kõvasti vaeva näinud.

Sellest hoolimata mängisid Kalevi pallurid pühapäeval Levadia vastu vähemusse jäädes endiselt hingestatult ning tahtmisega.

Tolles Meistriliiga 25. vooru mängus juhendas Kalevit Sarapi kõrval abitreeneri kohuseid täitnud Daniel Meijel.

"Daniel on olnud klubis algusest saati ja on väga heade kogemustega. Lisaks on ta varemgi meeskonda juhendanud, nii et mingit peata olekut ei olnud," sõnas Nõu.

Sarap: läänerindel muutusteta

Aavo Sarap jäi ise juhtumit kommenteerides kidakeelseks: "Mul on veel kehtiv tööleping ja mind ei ole lahti lastud, nii et selles osas on läänerindel muutusteta."

Oma versiooni jagas juhtunu kohta ka Kalevi esindusmeeskonna mänedžer Kaido Mägi.

Ka tema sõnul pole lepingut juriidiliselt veel lõpetatud, kuid ilmselt see lõpetatakse, kuna inimeste iseloomud lihtsalt ei klappinud.

"Olukord kujunes selliseks eelmisel reedel," ütles Mägi.

Nõu teatel on juba käimas ka läbirääkimised uute peatreenerikandidaatidega: "Loodame nädala lõpus või järgmise alguses selle nimega jalgpallisõpru ja Kalevi toetajaid positiivselt üllatada. Sarnaselt paljudele teistele spordiorganisatsioonidele on loomulikult ka Kalevil finantsiliselt raske, ent kavatseme meistriliigasse püsima jäämiseks endast maksimumi anda."