Käit osales Everton FC U-15 meeskonna põhikoosseisus kontrollkohtumises Iirimaa võistkonnaga Tempeogue FC ning lõi seal kaks väravat, teatab Levadia kodulehekülg.

"Mattias oli Evertoni mängijatega samaväärsel tasemel ja sai kenasti hakkama. Meie üldine mulje Evertoni noorteakadeemiast on erakordselt hea, sealne tase väga kõrge, töö läbimõeldud ning noortele pakutavad võimalused ideaalilähedased," ütles Mart Käit.

"Loodame, et Mattiasega jäädi rahule ning peagi avaneb võimalus uueks väljakutseks. Kutse Evertoni akadeemiasse annab tunnistust kogu FC Levadia Jalgpallikooli ning selle noortetreenerite väga kõrgetasemelisest tööst. Loodetevasti innustab see kõiki klubi noori oma eesmärkide nimel tõsiselt pingutama. Mattiasel on siht alati silme ees olnud ja ta on kõvasti vaeva näinud," lisas noormängija isa.

"Everton nägi Mattiast mängimas kahel korral enne kui saabus kutse akadeemia treeningutele. Hetkel on tal valida nelja klubi vahel, mis pole Eesti noormängija puhul sugugi tavapärane," kommenteeris Käiti esindav jalgpalliagent Marko Välja.

Lõppenud hooajal lõi Käit Urmas Hepneri käe all FC Levadia 1997. aastal sündinud poiste võistkonna koosseisus U-17 Eliitliigas 16 ning B2-vanuseklassi Esiliigas 31 väravat. Lisaks osales ta Eesti U-16 noortekoondise mängudes.