E-spordi ja elustiili festival HyperTown TLL toimub 23. ja 24. novembril Tallinnas Saku Suurhallis. Sealsamas on sel nädalavahetusel võimalik kaasa elada ka mängu „Guns of Boom" 4. hooaja finaalile, millel on rekordiline auhinnafond - 200 000 dollarit.

Kahepäevasel üritusel ootavad külastajaid viimase generatsiooni arvutid, robotid, virtuaalreaalsuse mängud, mängusimulaatorid jm huvitav. Lisaks tehnoloogiamessile toimuvad Saku Suurhallis Balti e-spordi liiga 4. hooaja finaalid mängus „Guns of Boom 2", kus omavahel võistlevad kuus parimat tiimi. Külastajatel on samuti võimalus saada osa seninägematutest cosplay-etendustest.

Baltimaade suurim e-spordi auhinnafond on üle 200 000 dollari!

Festivali ajal toimuvad Balti e-spordi liiga (BESL Pro) 4. hooaja finaalid mängudes „Counter-Strike: Global Offensive" (CS:GO) ja „Rocket League" (RL), kus mängijad võistlevad 15 000 € suuruse auhinnafondi peale. Maailmakuulsa mobiilimängu „Guns of Boom" teine hooaeg lõppeb samuti Tallinnas HyperTowni festivalil. Kõikjalt maailmast (Brasiilia, USA, India, Euroopa) pärit osalejad võistlevad omavahel 170 000 USA dollari suuruse peaauhinna nimel - tegemist on seni kõige suurema auhinnafondiga Baltimaades! Tallinnasse tulevad ka maailmakuulsad e-spordi kommentaatorid.

Cosplay mannekeenide allee - esimest korda Eestis

Cosplay on etenduskunst, kus osalejad, kes kutsutakse cosplayer'iteks, kannavad kostüüme, et etendada mõnest joonisfilmist, animest, koomiksist, videomängust või telesarjast pärit kindlat tegelaskuju. HyperTown TLLi ajal tuleb kõikidest Balti riikidest kokku üle 100 cosplayer'i, et luua pealaval ainulaadne show ning võistelda omavahel parima kostüümi ja etenduse tiitli eest. Kõikide esitluste kohtunikeks on maailmakuulsad cosplayer'id.

Lisaks on HyperTown TLLi külastajatel esimest korda võimalus näha lähedalt cosplayer'ite käsitööoskusi, jalutades läbi cosplay mannekeenide allee, kus on erilist rõhku pööratud cosplay-kostüümidele, mille seast saab rahvas valida ka oma lemmiku.

Eesti kõige mõjukamad sisuloojad

HyperTown TLL toob kohale valiku Eesti kõige populaarsemaid ja edukamaid YouTube'i, Twitchi, Instagrami ja Facebooki sisuloojaid. Külastajatel on unikaalne võimalus näha oma silmaga enda lemmikuid, saada teada nende edu saladusi ja seda, kuidas ise saavutada erinevates portaalides sisu tootmisega kuulsust ja edu, pildistada end koos oma iidolitega ning esitada neile küsimusi.

Baltimaade üks suurimaid e-spordi ja elustiili festivale HyperTown TLL toimub 23. ja 24. novembril Saku Suurhallis Tallinnas. Festivali piletid on juba saadaval aadressil hypertown.pro. Soodushinnaga eelmüügi- ehk early bird pileteid müüakse kuni 1. oktoobrini. Piletite hinnad on järgmised: kahe päeva early bird pilet 21.30 €, ühe päeva pilet ‎17.20 € ja VIP-piletid ‎60.40 €.