"Väga suur üllatus ei olnud. Varasemalt on Dew Touri võitjad kõik X-Mängudele kutse saanud. Arvasime, et küllap on see ka meile tulemas," rääkis Tõnis Sildaru Delfile ja Eesti Päevalehele.

Kuna Kellyle on varasemalt suurtel võistlustel takistuseks saanud tema väike kehakaal, on asjakohane muret tunda, kui suured on hüpped Colorados Aspenis, kus X-Mängud toimuvad.

"Seda näeme siis, kui kohal oleme. Me pole seal enne käinud. Aga arvata võib, et hüpped on natuke suuremad kui Dew Touril," arvas isa.

Võistluspaikade erinevuse tõttu (Dew Tour toimus kahe-kolme tunni autosõidu kaugusel Breckenridge'is - toim) ei saanud isa praegu ka öelda, millise kavaga Kelly X-Mängudele peale läheb. "Igal rajal on reilide asetus ja ka reilid ise erinevad. Samu asju erinevate reilide peal on üsna keeruline teha. Hüpetel sõltub, kuidas nad ülejäänud rajaga kokku jooksevad. Aga enam-vähem samasse klassi see kava võiks jääda nagu Dew Touril," ütles ta.

Milliste eesmärkidega X-Mängudele minnakse? "Lootus on ikka hästi esineda, aga nii, et ajame nina püsti ja ütleme, et läheme seda kinni panema - seda kindlasti väita ei saa. Kõik, kes selle kutse saavad, on alati olnud üsna võrdsed. Võid vabalt lõpetada esimesena, aga ka kaheksandana," sõnas Tõnis Sildaru.

Enne X-Mänge teeb Kelly ühe võistluse Prantsusmaal ning enne võistlusi treenitakse nädal aega Breckenridge'is.