Kelly treenerist isa Tõnis Sildaru ütles Delfile ja Eesti Päevalehele, et La Clusaz` rada sobis neile väga hästi. "See oli üks parimaid radasid, mida Kelly sõitnud on," kinnitas ta.

Kellyl seekord korraliku hoo saamisega suuri probleeme ei tekkinud. "Natukene pani ilm muretsema küll. Soe ilm, lumi on selline sula ja tatine, aga ei midagi hullu," ütles Tõnis võistlusolude kohta.

14-aastane Kelly sai finaalis parima laskumise eest 92.60 punkti (teine laskumine 91.20) ning võidutses britt Isabel Atkini (87.80), prantslanna Tess Ledeux (85.80) ja mitmekordse X-Mängude võitja, kanadalanna Kaya Turski (85.00) ees.

Tütre üle 90-punktiste laskumiste kohta ütles Tõnis Sildaru: "Vahel on ka 87-punktine skoor väga korralik. Sõltub ka rajast. See nii väga punktides kinni ei olegi, oluline on, mis teise ja kolmanda koha omanikud teevad. Aga Kelly tegi oma sõidu ära ja oli ka õnne, vahest teistel nii palju õnne ei olnud."

Tõnis Sildaru lisas, et kuigi Kelly võistlushooaeg on lõppenud, jäävad nad veel paariks nädalaks Prantsusmaale, et harjutada rennisõitu. Uue hooaja avastart toimub arvatavasti augustis või septembris.