Sildaru on Dew Touril võrreldes tavapärasega pisut erinevat renni juba võistlusolukorras proovida saanud, Eesti aja järgi ööl vastu reedet tegi ta kaasa suusafirmade võistluses. Sildaru tegi tihedas lumesajus ühe katse, teenis selle eest 77 punkti ja oli naistest kindlalt parim.

Individuaalses rennisõidus astuvad Sildarule vastu tugevamad konkurendid, kellest kõige ohtlikumad on kanadalannad Cassie Sharpe ja Rachael Karker.

27-aastane Sharpe oli mitu hooaega rennisõidus võrdlemisi kindel valitsejanna, aga Sildaru suutis teda võita nii 2019. aasta MM-il kui ka kaks nädalat tagasi Aspeni X-mängudel. 22-aastane Karker sai Aspenis Sildaru järel teise koha, Sharpe oli kolmas.

Dew Touril pole Sildaru naiste rennisõidus veel osalenud. Sildaru teeb tänavu Copper Mountaini suusakeskuses peetaval Dew Touril kaasa ka oma trumpalal pargisõidus ja ka uudses streetstyle'is.

Korraldajad lootsid naiste rennisõiduga ühele poole saada kõigepealt neljapäeval, aga kehva ilma tõttu lükati võistlus reedele. Nüüd selgus, et see võistlus loodetakse maha pidada alles laupäeval.