BBC Spordi küljel ilmus Sildarust ligemale kolme minuti pikkune videolugu, kus keskenduti sellele, et eestlannal õnnestus viimase katsega üllatada olümpiavõitjat Cassie Sharpe'i ja kuldmedal endale haarata.

„Teismeline eestlanna Kelly Sildaru teeb kiiresti tagasi aega, mis läks kaduma põlvevigastusega. Nüüdsest on ta rennisõidu maailmameister,“ teatas omakorda aga Washington Post.

Loomulikult kajastati Sildaru võitu ka MM-i võistluspaiga kohalikus lehes Salt Lake City Tribune'is. Taaskord pöörati tähelenu tema noorele eale ja tõsiasjale, et poodiumile kerkisid veel temast 10 aastat vanem Cassie Sharpe ja 13 aastat vanem Brita Sigourney.

USA meedias noppisid uudise üles veel näiteks San Francisco Chronicle, ESPN jne. Nagu tõdes ka Sildaru ameeriklasest mänedžer Michael Spencer, siis USA meedias sai Sildaru MM-tiitel X-Mängude võidust suuremat tähelepanu. Peamine põhjus peituvat selles, et X-Mängud on ESPN-i poolt korraldatav võistlus ehk konkurendi tegemistest reeglina väga palju ei kirjutada ei soovita.

„Eestlannast Kelly Sildarust sai läbi aegade noorim freestyle-suusatamise rennisõidu maailmameister, kui ta tõusis kuldmedalile suurepärase viimase laskumisega,“ kirjutas omakorda erinevatele suurvõistlustlee ja olümpiamängudega seonduvale keskenduv Inside The Games.