Sildarule tõi teise koha trikk switch 900 mute grab. Kuldmedali noppinud 17-aastane Anastassia Tatalina suutis suutis viimasel katsel teha triki switch bio 900 front corking rotation, mis on naiste konkurentsis väga harukordne trikk.

"Olen võistlusega väga rahul. Tegin ära plaanitud trikid, kuid stiil ja haarded ei olnud päris nii head, kui oleks pidanud," ütles Sildaru Delfile ja Eesti Päevalehele.

Kuldmedali käest lipsamisest 16-aastane eestlanna suurt numbrit ei teinud. "Konkurents ongi tihedamaks läinud," tõdes ta.

Hõbemedalit pidas pärast pikka vigastuspausi õnnestumiseks ka Kelly isa Tõnis Sildaru: "Esmalt üritamegi taastada varasemat taset. Alles seejärel saab hakata kaugemale vaatama."

"Võitja tegi väga hea triki. Ta proovis seda juba treeningul, kuid kukkus päris valusasti. Kahel esimesel võistluskatsel ei tulnud see tal nii hästi välja, aga kolmandal suutis ära teha," tunnustas Tõnis võitjat.

Juunioride MM jätkub Cardronas nüüd kolmapäeval, kui kavas on Sildaru trumpala pargisõidu kvalifikatsioon. Pargisõidus on Sildaru võistlustules tiitlikaitsjana.