Suurim mure on lauduritel pargisõidu rajaga, mille kvalifikatsioon kolmapäeva pealt tänasele tõsteti, kuid hoogu ei leita kuidagi üles ka Big Air hüpetes - selle kvalifikatsioon peeti eile hommikul.

"Kiirus oli täna päris halb ning oli raske üldse mingeid punkte kirja saada," rääkis 20-aastane norralane Mons Røisland, 2016. aasta Aspeni pargisõidu pronksmedalist NRK-le.

Røisland proovis suurema kiiruse saavutamiseks kõike. Isegi äärmuslikke võtteid. "Ma läksin starti ilma aluspesuta ja proovisin ennast tuule abil palliks teha, kuid palju kaugemale see mind ikka ei aidanud."

Kelly Sildarul on täna kavas Big Airi treeninghüpped Eesti aja järgi kell 14. Eilne treening Big Airi mäel jäi eestlannal lühikeseks, sest esimene hüpe maandus nuki peal. Kelly isa Tõnise sõnul määrab tänase treeningu saatuse samuti esimene hüpe - kui see ebaõnnestub, tullakse mäelt maha ja jäädakse paremat ilma ootama.

Kellyle oleks parim ilm sula. Õnneks on päike hommikust saadik väljas olnud, kuid ka külmakraade on juurde tulnud (hetkel -8). Päeval lubab külma -3 kraadi.

Tõenäoliselt selgub Sildaru osalemine laupäevases finaalis taas viimasel hetkel. Võistlus peetakse Eesti aja järgi kell 19.